4 thoughts on “Portofoliu”

 1. Multa diplomatie in cele spuse dar ……. in aceasi masura dejamagire,se simte ,eu am simtit si nu numai acum in interviul de la access , dar eu simteam din timpul emisiunilor cu doamna Teo, “aciditatea” dumneaei fata de unele copile care de emotii pareau arogante si prostute, unele chiar erau dar altele se pierdeau definitiv …….

  Reply
  • draga mea, nu e nicio dezamagire -eu eram la festivalul de folk Tatiana Stepa, domnisoara mi-a spus ca e de la acces dar am crezut ca da ceva material despre festival nu despre daca eu am duc la nunta la Teo(daca stiam nici nu-i raspundeam la intrebari!); habar nu am de ce intereseaza pe cineva daca eu ma duc sau nu pt tine asa, este clar ca o sa fiu linga ea,dar urasc sa-mi intri in viata acolo unde nu te vreau!) eram cu un ochi la usa, urma sa inceapa festivalul. In ce priveste felul in care Teo isi facea emisiunea e fix treaba eisi oricum… a trecut prea multa vreme sa mai vorbim de asta.

   Reply
 2. draga mea, mie nici o dat anu mi-a placut Teo… nu toti suntem innebuniti dupa friptura de porc si cartofi prajiti..mai sunt si oameni ca mine carora le place..salata…legumele…fructele…..si daca stau bine si ma gandesc…. nici o friptura buna de porc, vita sau pui… nu e buna fara o salata…langa ea….. salata pentru mine reprezinta maximul…. muti se gandesc ca e un amestec…. din diverse legume..eu o vad ca pe o binefacere….. tu intelege ce vrei….. parerea mea o stii…..toata lumea se repede la o friptura mare ca arata bine..dar care de cele mai multe ori cade ca un plumb in stomac…si mai putini sunt cei care..savureaza salata..care este o binefacere…:) te pup draga mea si te imbratisez cu mult drag

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.