Ghici cine vine la cina ?

Ghici cine vine la cina ?

A fost prima mea intilnire cu Fundatia Comunitara Bucuresti! Prima data cind am  fost “o mana  de ajutor” cu un pasionat de bucatarie dar minte iscusita de Ait-ist, Dinu, cu o fata inimoasa si frumoasa Maria, cu multe fete si baieti cu care am ris pina la miezul noptii. ..si am adunat si niste banuti. Nu atit de  multi cit sa ne dea pe spate dar destul pentru un inceput .

Ce vrea ea, fundatia asta,  o sa vedeti cind primesc si materialul filmat – ca s-a si  si filmat.O  sa vedeti ca  am facut de toate -am tocat legume, am stat intr-o bucatarie de restaurant si m-am mai gindit daca vreau sa fiu Masterchef(glumesc !!nu vreau !) de curgeau apele pe mine si cu ele rimelul pe obraz de ziceai ca sint Fester. Am gustat  mancarurile exotice din meniul ales de Dinu, am ris toata seara  …am ris de unul din asociatii restaurantului care a inlemnit cind m-a vazut in bucataria lui, cu sortul de la Dinu legat fix ca la bucatari “tu la mine ?in bucataria mea ?” Si –a amintit ca la un moment dat eu am traversat aiurea si era sa dea cu masina peste mine ..l-am intrebat daca l-am  injurat …nu si-a mai amintit ..A fost insa gazada desavirsita-mi-a adus  personal cafeaua si apa rece.Multumesc !

Plec la o filmare –am avut niste zile mai pline si nu am prea avut vreme de scris, dar ma revansez. O sa va povestesc si despre felurile de mancare . Si despre cit de bine m-am simtit cind Sergiu a zis “ia microfunul si hai sa facem interviu cu Mihaela de la fundatie Comunitara si cu Dinu “bucatarul”…M-am simti teribil sa fac toate  astea, asa, din  scurt, intr-o zi . Si recunosc cu mina pe inima ca mi-a dat un sentiment asa de bun faptul ca pot sa fac toate astea –sa ajut la gatit si sa trec la ce e meseria si pasiunea mea. Cu toata inima si cu toata dragoste pentru oamenii care vor folosi banuti adunati pentru comunitate . Va las cu niste poze . Deocamdata !Ma duc sa filmez ceva cu niste copii si  ..povestim .Sa va fie ziua buna si viata senina.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.