Cu cine se mai culca Angela Similea

 

Cu cine s-a mai culcat Angela Similea?

Titrat mare, cu litere ingrosate, sa stie toata lumea cit de diversa si bogata a fost viata ei amoroasa! Uite asa! In secunda in care s-a aruncat in aer intrebarea  PIB-ul s-a prabusit, Bursa a inchis in scadere si Dinu Patriciu a facut soc de frica sa nu fie citat printre amantii cintaretei!

Nu vrea nimeni sa interzica tabloidizarea si nici sa impuna cuiva la ce sa se uite- asta suna a cenzura si devine chiar periculos. Nu poti sa-i impui unui post ce si cum sa faca emisiuni, e o bataie pe publicitate mai ceva ca-m filmele cu Stan si Bran(desi inclin sa cred, dupa reactiile unora cu care  mai vorbesc despre asa zisele emsiuni de divertisment, Capatos ii bate pe toti, mai jos de atat nu se poate!) publicul care se uita la emsiunile de genul asta a fost crescut atent si cu grija de OTV-cade-i-ar toti dintii din gura intr-o emisiune in direct lui Diaconescu! si acelasi public sta acum lipit de acces direct  si de restul de consumatoare de curent. Recapitulez pentru cine nu stie-niciuna din aceste televiziuni nu-si asuma faptul ca, vrind nevrind, e un soi de  formator de opinie, deschizator de drumuri, chiar daca nu e “treaba”lor ei croiesc modele, educa… daca stai de vorba intr-un context oarecare cu un reprezentant al unei televiziuni, omul o sa spuna ca nu e treaba lor sa educe, televiziunea e o afacere si cu asta basta! Sa educe Tvr-ul ca e televiziune de stat si platim abonament. Sau scoala. Si gata, Am inchis subiectul, cum zicea dl Sorici-case closed! Chiar-ce-o mai face dl Sorici?

Incepindcu anii de glorie ’90, cind am crezut ca l-am prins pe Dumnezeu de picior,de acu intram si noi in rindul lumii civilizate, nu cred ca si-a mai facut  cineva iluzii ca e posibila “educatie” la tv. Noi astia de-am prins comunismul de  cind ne jucam in tarina, ne-am uitat la televizor ca la o modalitate de culturalizare si educatie! Prima mea intilnire cu televizorul  s-a intimplat cu “Apus de Soare “ Musatini”si “Steaua fara nume”!  Si am crescut asa defecta, sperind ca televiziunea este ceva care pune in valoare, inalta, bucura, critica etc…De atunci atita am evoluat si am evoluat de am ajuns la ce avem azi-un progres tehnic fabulous dar la tv avem alt tip de “educatie”! …Daca esti subtirica si frumusica si esti in stare sa stai pe tocuri de 30 cm fara sa cazi ca toanta pe aleea catre club, fix cind te vazuse unu’ si sa rezisti in cluburi ticsite de fotbalisti ratati, agatata de un suc o noapte intreaga,in speranta ca poate prinzi dracului si tu unu din divizia B sau un Italian batrin si pitic, un  alt ratat cu 100 E in buzunar  venit sa gaseasca si el o bella donna  pe aci…poti sa te uiti la tv si sa -ti imaginezi ca intr-o zi o sa fii aia sau ailalta …asa cum telenovele in care partiturile sint jucate de modele cu casca in ureche in care li se sufla textul, cu un scenariu imposibil de urmarit dar care  a intiparit  in mintile slabe ideea ca din servitoare se ajunge usor in patul stapinului si apoi la bratul lui  pentru ca  stapina , de cele mai multe ori moare la timp …Si as putea continua cu exemplele, unu mai stupid decit altul dar si ele palesc in fata asaltului asa ziselor emisuni de tabloid care debuteaza de la 16 45 si se termina in creierii noptii, cu cea mai de jos mocirla a antenei 1 .

 Ca aveam o alta parere despre Capatos, ca o stiu pe Simona altfel decit e acu la tv ..nu mai discutam ca e neinteresant …ma socheaza  gustul pe care l-a prins anonimul  de dincolo de ecran de aparea la tv, cu riscul de a se face de ris, numai sa apara si sa-si verse veninul  si otrava din viata lui.

Imi vine in minte duduia Pastrama care si-a facut pulbere familia (pentru cine nu stie e sora sotiei lui Pepe!)seri de-a rindul am aflat tot felul de mizerii…si moderatorul si producatorii au supravietuit si probabil cu banii incasati si-au pus ‘incalzire la volan’ …ca tot vine iarna. M-am intrebat adesea cum e sa faci emisiuni cu otrepe de astea, cum te simti dupa ce se termina, unde e emotia, bucuria starea aia de zbor pur si simplu! Cum e sa traiesti in fiecare zi in companii de astea,de sarite de pe fix care inventeaza orice mizerie ii trece prin minte doar doar o sa apara la tv…si am inceput sa realizez ce “damage” cum zice americanu, provoaca astfel de emisiuni in mintile oamenilor!

Eu nu o cunosc de Angele Similea asa bine …ne-am intilnit de citeva ori pe la emisiuni si in afara de buna ziua! Poftiti!! nu am prea vorbit …recunosc, am fost mai atasata de Mirabela si de Corina, cred ca si ele ma plac mai mult …dar in ziua in care am vazut scris “ cu cine s-a mai culcat Angela Similea’…am amutit! Nu mai vreau sa ocup spatiul degeaba scriind despre moderator-daca asa se mai cheama …stiti ce parere am si gata. Dar de citeva zile ma intreb ce fel de om e ala care apare dupa aproape 40 de ani si isi vorbeste atit de rau fosta nevasta ??Dupa aproape 40 de ani? Domnul in cauza, instrumentist cica, un batrin cu ochelari, incercind sa induca o stare de  prosperitate dar caruia, cind se infurie, ii fuge un ochi, un barbat batrin déjà, ca bate catre 60 si …povesteste rizind cum a invatat-o el pe Angela Similea sa-si epileze mustata!! Mai nea Ilie de la scularie, cine dracu te-ar vrea macar 5 min in preajma lui ??mai ales acum dupa asa o manifestare plina de ura si dispret si lipsa de respect in general ? Fara pic  de rusine si cu un ton ridicat se adresa  stimatului public  povestind  cum l-a facut el compozitor pe Marcel Dragomir… Doamne… mare ti-e gradina! Pai astia sint barbati ? Am crezut ca astia mici, de acu, sint mai needucati, ca le-a luat capitalismul si banii mintile, ca au turbat de atitea cururi si tite  expuse expuse pretutindeni la preturi avantajoase… si cind colo…! Ce viata de merde sa fi avut de si-a pastrat intacta ura si veninul?

Probabil ca pentru emisiunea respectiva a fost mama mama …mie de acasa, insa, mi-a fost rusine pur si simplu;  sa deschizi gura si sa spui asa ceva? Si ca sa fie treaba oabla…omul, fost cintacios in trupa lui Moculescu, este intrebat de catre o pereche de ochi care clipesc des, sa se vada genele lungi si bine rimelate” o mai iubiti ‘?? Ha ha ha… as fi ris daca nu mi-ar fi venit sa pling! De nervi!

Tradare, tradare dar sa stim si noi, cum zicea onorabilul… Sa facem emisiuni tabloid si sa doborim mituri(ma rog, ce avem si noi pe aci!) dar mituri care sa-mi strineasca orice altceva decit mila. Angela Similea are o virsta, taman ce-i muri si sotul si mama-ce smecherie e sa o tavalesti in noroi acum?Nu stiu citi au zis ha ha ha!  ia uite nene ce tari sint astia! …Nu-i  pling de mila ei, ea e destul de mare si de tare sa se apere singura, e vorba de un principiu! Si daca sint asa de tari in fes astia cu tabloidele si cu paparazzi lor de ce nu-i cauta de exemplu, de amante,  pe politicieni? Ca bag mana in foc ca nu e niciunul asa de credincios incit sa stea doar sub fusta din ce in ce mai larga si mai lunga a sotiei! De ce umbla cu facaturi in loc sa caute cu adevarat subiectele tari, ca s-ar gasi? Si ne-am ride si noi… ce, nu v-ar placea sa-l vedeti pe Mugur Isarescu cu iubita lui?(habar nu am daca are o iubita, l-am ales pe el ca e mai retras, nu e asa monden!)

Noi insa e bine sa ne rupem de mizeriile astea, de tot ce inventeaza ei, de tot ce pun in play la orele la care lumea s-a obisnuit sa-i vada.  Traiesti intr-o lume de mizerie–mizeria aia iti intra in ochi, in par, in piele… uitati-va  la exponentii lor, ce bagaj minim de cunostinte, ce saracie de cuvinte, ce lipsa de emotie…vorbele rostite corect, din virful limbii, cu dictie,dupa ore indelungate de exercitiu, ca si cum asta ar fi lucrul cel mai important, nu inseamna nimic. Si nici buclele aranjate impecabil. Si nici poza cu picioarele lungi, infasurate unul dupa celalat …e ca si cum te-ai scoate la mezat -lume, ce frumoasa sint!da …esti frumoasa… dar nu e destul. Si nu despre asta e vorba aici! Sau poate da. Nu mai stiu. Nu dau lectii, va indemn sa fim mai selectivi. Sa nu ne alipim cirdului. Ca avem altele de facut. Avem spectacole, carti filme si plimbari lungi de facut …chiar daca a venit toamna, face bine la cap.

Intr-o zi se vor termina si anii de viata ai emisiunilor lor si atunci sa-i vad; ca vor munci mult sa se reabiliteze. Ma tem ca vor  vor fi exact cum sint fetele care au fost pina la un punct tinere si nelinistite si dupa aia… doamne de casa, mame onorabile… hi hi hi… bine. Le doresc succes, iar noi ne mai vedem pe aci.

Mi-e dor sa rid! Sa rid de un text bun, de-o emisiune buna… astia mi-au distrus bucuria de a ma  uita la televizor, cred ca de aia  nu pot sa-i inghit! Cade-le-ar curentul in direct!si sa ramina si fara generator! In bezna! Am zis!

 

26 thoughts on “Cu cine se mai culca Angela Similea”

 1. Nu, televiziunea nu (mai) are rolul de a educa. A fost demult, a fost in intentia idealistilor, a pionierilor. Acum exista studii socio-demografice si de life style, analize de rating si de competitie. Totul e comert, Viata oamenilor este comert. Nu poti manipula o tara de oameni educati. Educatia se raspandeste de sus in jos, de la elite catre mase si niciodata invers. Si atunci, cel mai simplu drum pentrua distruge o tara, nu este distrugerea economica. Distruge elitele, distruge educatia, arta, cultura si in felul acesta poti avea un popor ca o turma de oi pe care o poti manipula dupa pofta inimii in orice directie vrei.
  Cum suntem cu sange fierbinte, la noi primeaza deciziile afective si nu cele rationale. Asa ca strategia e simpla.
  In acesti 20 de ani s-au parcurs cele 4 etape esentiale ale distrugerii. Costul acestei manipulari intru distrugere sunt imense si din pacate, efectele, ireversibile.
  Ce vom avea in urmatorii max. 50 de ani? Nu vom mai exista ca stat, nu vom mai avea identitate nationala (deja nu o mai avem), traditiile vor fi doar vagi amintiri si alea luate de glume bune de cei care vor veni si nu mai continuu pentru ca se poate imagina restul scenariului.
  Dar pana atunci, vindem orice, pentru ca am adus romanul in stadiul de a cumpara orice. Starea de fapt ni se datoreaza! Integral si exclusiv. Noua, nu tarilor din jur!

  Reply
 2. Acel barbat care dupa 40 de ani scoate la iveala niste lucruri de acest tip nu poate fi numit barbat,un barbat este acela care indiferent cate a vazut sau cate a facut isi tine fleanca si isi vede de saracia lui.

  Reply
 3. Nuami,de de judeci oamenii fara sa-i cunosti?Analizeaza mai bine situatiile care strict legate de viata ta.Este o parere subiectiva si deplasata.Cat de bine o cunosti pe Angela Similea?Te asigur,ca n-ai sta 2 minute langa ea.Nu e viespe,e o vipera!

  Reply
  • Eu zic sa mai citesti odata ce am scris! “judecata”mea, daca asa ti se pare, se refera la neputinta de a trai ca un om care isi asuma o viata, o relatie, un trecut!E site-ul meu si scriu ce vreau si despre ce vreau- subiectiv si deplasat este comentul tau pentru ca e limpede ca ai un cui impotriva ei!Te sfatuiesc sa-ti rezolvi ce ai de rezolvat cu doamna si daca nu-ti e pe plac ce scriu ocoleste-ma te rog! nu ma intereseaza traficul si nici platitul politelor pe pagina mea!

   Reply
 4. pai,dupa cele commentate de tine,se intelege ca judecata ta e cea mai dreapta.
  esti libera sa scrii ce vrei,cine te retine?
  macar fa-o cu demnitate si precizie.
  nu este problema ta,daca am un cui sau nu impotriva ei.comentariul meu nu este deloc depplasat sau subiectiv.macar poti sa te adresezi mai polticos,asta poti,nu?
  doar esti cine esti.sau doar pe sticla pari amabila?

  Reply
  • Dincolo de faptul ca nu ai inteles nimic din ce scriu,nu ai tu bunul simt -daca tot “ceri ” explicatii sa scrii sub numele tau .sint destul de politicoasa ca-ti raspund si nu-ti trimit raspunsul la gunoi!Nu sintem la tribunal, nu e vorba de nicio judecata, e parerea mea !Vorbim despre un “barbat” care vine dupa 40 de ani si spune la tv ca el a invatat o femeie sa-si epileze mustata! Dupa 40 de ani? e un exemplu de mitocanie si frustrare nedemne de un barbat la virsta lui. Pentru mine e exemplu de asa nu si am incheiat subiectul. Cum sint eu pe sticla sau in afara mea e strict treaba mea-ma intreb daca te-ai apucat sa injuri toata lumea care a reactionat pe fb sau pe twitter la discutia cu pricina!Dupa o vreme oamenii trebuie sa aiba decenta de-si
   duce viata asa cum e fara sa sari la beregata cuiva pentru ceva intimplat in urma cu 40 de ani.

   Reply
  • Mai tata, mergi de te culca ca poate cand te-oi trezi o sa vezi mai limpede realitatea! Si daca nu-ti este somn ia un somnifer ca privirea printre gene si cititul pe deasupra randurilor face rau la societate nu doar la individ!

   Reply
 5. nuami, e decent ce ai scris in material si mai decente raspunsurile tale! angela e un pic mai inabordabila si inaccesibila din cauza ca e un om timid si emotiv! e greu de ajuns la omul angela! artista e puternica si inaltatoare… te asigur ca daca reusesti sa spargi zidul de gheata, omul descoperit dincolo de el, e cald, bun si blajin! ma bucur ca are forta sa ierte, sa fie milostiva si crestina, imi pare bine ca, desi a ravasit-o toata nebunia asta, cintecul ei este tot un albastru infinit! angela iti multumeste pentru tot!

  Reply
 6. Sincer , cei precum you tube si cum o mai fi nu merita efortul de a le raspunde pt ca ei cu asta se “hranesc”enervand si distrugand munca de o viata a celor ce se zbat si se chinuie pt a ajunge acolo unde isi doresc. Cred ca acestui you tube…….. i s-a acordat cam mult timp. Sa nu fii de acord cu ideea mea e foarte normal dar sa jignesti fara nici un argument mi se pare inadmisibil .

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.